Motocykle 2021

Nové motocykle 2021

Objavte najnovší rad motocyklov Honda.

Honda GL1800 Gold Wing, dokonalosť jazdy

DOKONALOSŤ JAZDY

Atraktívny model Gold Wing predstavuje nádherne prepracovaný prémiový dopravný prostriedok, na ktorom bude každý váš výlet zábavnejší než kedykoľvek predtým. Jeho šesťvalcový motor s objemom 1833 cm3 ponúka vďaka 4 jazdným režimom v každom okamihu úctyhodný krútiaci moment. K dispozícii je šasi so svižnou odozvou, ktorý zahŕňa systém zavesenia predného kolesa s dvoma priečnymi ramenami, zavesenie zadného kolesa typu Pre-Arm a elektronické tlmenie. A 7" displej TFT s podporou aplikácií Android Auto™ a Apple CarPlay™ – a vylepšeným zvukom – vás bude udržiavať v kontakte so svetom, ktorý sa mihá okolo vás.

Objavte nový model GL1800 Gold Wing
Honda GL1800 Gold Wing, dokonalosť jazdy

LUXUSNÝ CESTOVNÝ STROJ

Model Gold Wing Tour nie je vlajkovou loďou medzi motocyklami Honda pre nič za nič. Ponúka najvyššie úrovne výkonu a luxusu pre jazdca a spolujazdca na cestách v meste aj na cestách. Motocykel vychádzajúci z neuveriteľného modelu Gold Wing ponúka vyššiu prepravnú kapacitu – objem zadného horného kufra narástol až na 61 litrov. Vynikajúce pohodlie, uvoľnenejší uhol 23° opierky chrbta spolujazdca a luxusný nový semišovo-syntetický materiál predného aj zadného sedadla zaručujú radosť z každej jazdy. Vylepšený audiosystém a reproduktory prinášajú dynamickejší a kvalitnejší zvuk, a unikátna je aj možnosť vybavenia airbagom.

Objavte nový motocykel Gold Wing Tour

ABSOLÚTNY REBEL

Novodobý štýl „bobber“ modelu Rebel CMX1100 predstavuje niečo výnimočné.

Čo sa skrýva vo vnútri ešte vo väčšej miere. Dynamický radový dvojvalcový motor ponúka elektronické ovládanie plynu, 4 režimy jazdy, systém voliteľnej kontroly krútiaceho momentu Honda Selectable Torque Control (HSTC) a kontrolu zdvíhania predného kolesa. Tempomat patrí do štandardnej výbavy a naša jedinečná šesťstupňová dvojspojková prevodovka je voliteľná. Tento pohodový Cruiser si poradí aj v zákrutách – v tých majú hlavné slovo radiálne štvorpiestové predné brzdové strmene, 43 mm predná vidlica a zadné tlmiče s oddelenou expanznou nádobkou.

NEPREHLIADNUTEĽNÝ NA CESTE

X-ADV, prvotriedny prieskumník do mesta, ktorý si poradí s betónovou džungľou aj cestami v teréne, premení každú jazdu na vzrušujúce dobrodružstvo. A vylepšili sme každú jeho súčasť. Motor ponúka väčší výkon a stroj je celkovo je o 2 kg ľahší. Nová karoséria zvýrazňuje drsný štýl a skrýva viac úložného priestoru. Dvojité svetlomety využívajú technológiu DRL výrazne zvyšujúcu viditeľnosť a 5-palcový TFT displej je vybavený systémom hlasového ovládania smartfónov od spoločnosti Honda, ktorý vás udrží v spojení so svetom.

X-ADV, na okraji cesty

NC750X

ZÁBAVA KAŽDÝ DEŇ

Je to motocykel pripravený na všetko. Preto majitelia svoj model NC750X milujú. Ostrejšia, kompaktnejšia kapotáž vytvára novú individualitu a nižšie sedadlo a prepracovaný ochranný štít zaručujú ešte pohodlnejšiu jazdu. Zvýšenie výkonu motora a zníženie hmotnosti o celých 6 kg prinieslo prudšie zrýchlenie, zatiaľ čo štyri režimy jazdy prispôsobia celkový výkon.

SH350 V ŽIARI REFLEKTOROV

V ŽIARI REFLEKTOROV

Nový špičkový model celého radu SH350i je tým najdokonalejším strojom s označením SH. Má väčší výkon vďaka kvapalinou chladenému 4 V motoru s väčším objemom. A hoci modely radu SH vždy predstavovali kombináciu krásnej formy a funkčnosti, model SH350i je o krok bližšie k dokonalosti – prináša kombináciu elegancie, prvotriednej kvality a technologickej vyspelosti. Prepracovaný rám zachováva jednoduchú ovládateľnosť, charakteristickú vlastnosť radu SH. A detaily ako nabíjačka USB Type-C a inteligentný kľúč vám uľahčia deň.

Objavte nový model SH350
SH350 V ŽIARI REFLEKTOROV

TEN NAJLEPŠÍ VÝHĽAD NA MESTO

PCX125 nie je len tak bezdôvodne jedným z najobľúbenejších európskych skútrov. Už jeho názov veľa napovie. Model PCX sa vyznačuje úplne špičkovým pohodlím, ktoré jazdcom zaisťuje jazdná poloha, úložný priestor pod sedadlom, kam sa vojde integrálna prilba, aj celkovo vysoká kvalita konštrukcie. A vylepšili sme každučkú časť. Modernizované prevedenie ponúka väčší úložný priestor pod sedadlom, zásuvku USB-C a praktický inteligentný kľúč. Celkom nový kvapalinou chladený 4-ventilový motor prináša vyšší výkon a zároveň úžasne znižuje spotrebu paliva. Disponuje aj systémom voliteľnej kontroly krútiaceho momentu Honda (Selectable Torque Control – HSTC), ktorý zaisťuje priľnavosť zadnej pneumatiky. Vďaka novému rámu, širším rozmerom pneumatík, zadnému odpruženiu s dlhším zdvihom a aj brzdám so systémom ABS budete jazdiť plynule a sebaisto.

Objavte nový model PCX125
SH350 V ŽIARI REFLEKTOROV

UŽITE SI MESTO

Nový model Vision 110 má všetko, čo potrebujete – a ešte oveľa viac. Moderné, štýlové vylepšenia prináša LCD prístrojový panel a podporuje ovládanie inteligentným kľúčom Smart Key. Úložný priestor pod sedadlom je väčší, k dispozícii je aj nabíjacia zásuvka typu USB-C a úplne prepracovaný motor s technológiou eSP (enhanced Smart Power), ktorý je o 8 % úspornejší. Aj keď model Vision 110 predstavuje predovšetkým jednoduchú, ľahkú prepravu, ponúka vysokú kvalitu konštrukcie a mnoho prvkov, ktoré by ste očakávali od prémiového skútra. Pričom jeho cena určite stojí za pozornosť.

Objavte nový model Vision 110